Суркіс у розташуванні Динамо в Туреччині: відомі причини перебування президента клубу на зборах команди

Переглядів 1392
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Суркіс у розташуванні Динамо в Туреччині: відомі причини перебування президента клубу на зборах команди
Київське Динамо продовжує підготовку до другої частини сезону на навчально-тренувальних зборах у Туреччині. Біло-сині проводять заняття на Mardan Arena, чергуючи їх з контрольними матчами.

Президент Динамо Ігор Суркіс прилетів до Туреччини, де біло-сині проводять зимовий навчально-тренувальний збір.

Очільник клубу на власні очі, а також у розмові з головним тренером Мірчею Луческу переконався, що для футболістів створені якісні умови для підготовки до поновлення сезону.

Зокрема, Суркіс був присутній на першому контрольному матчі Динамо в нинішньому році, в якому біло-сині зустрічалися з віденським Рапідом, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Завтра, 28 січня, Динамо проведе другий спаринг на турецькому зборі. Суперником киян буде словенський Марібор.

Відзначимо, що декілька гравців пропустили старт збору через пошкодження. Так, Артем Бєсєдін і Беніто продовжують бігову роботу та наближаються до повернення до загальної групи, а Віталій Буяльський працює окремо з тренером-реабілітологом. 

Денис Бойко, який проходить реабілітацію після операції на передній хрестоподібній зв'язці в розташуванні Динамо, також займається за індивідуально розробленою програмою.

Динамо під керівництвом Мірчі Луческу провело 15 матчів, набрало 30 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.