Суркіс встановив цінник на лідера Динамо: Циганик оголосив, за яку ціну хавбек може покинути киян

Переглядів 6534
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Суркіс встановив цінник на лідера Динамо: Циганик оголосив, за яку ціну хавбек може покинути киян
Микола Шапаренко. Фото: ФК Динамо
Відомий журналіст Ігор Циганик розповів про терміни повернення на поле 24-річного хавбека Динамо Миколи Шапаренка, а також про його можливий трансфер.

Ігор Циганик заявив, що Микола Шапаренко, який відновлюється після розриву хрестоподібної зв'язки коліна, може повернутися на поле після матчу Динамо з Олександрією в 27-му турі УПЛ. Ця гра запланована на 20 травня.

Також у загальній групі киян очікується поява 25-річного хавбека Богдана Лєднєва. У футболіста був перелом гомілки.

«Повернення Шапаренка планується після Олександрії. Можливо, що до кінця сезону ми його побачимо на футбольному полі. Ледньов відсьогодні мав тренуватися в загальній групі», - сказав журналіст у програмі Циганик Live.

Журналіст додав, що президент Динамо Ігор Суркіс буде готовий продати Шапаренка в найближче літнє трансферне вікно за суму понад 15 мільйонів доларів.

Якщо за гравця буде запропоновано менше, то хавбека ще на пів року-рік залишать у команді в надії, що він підніме свій цінник, зокрема в матчах за національну збірну України.

Шапаренко востаннє виходив на поле у складі першої команди Динамо 8 вересня 2022 року у виїзному поєдинку з Фенербахче (1:2) у рамках першого туру групового етапу Ліги Європи.

На рахунку Шапаренка в цьому сезоні дев'ять матчів за киян, у яких він не відзначався результативними діями.

Контракт гравця з Динамо розрахований до 30 вересня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його в дев'ять мільйонів євро.

Ледньов першу частину сезону провів в оренді у Фехерварі. Там він зіграв у 12 поєдинках, голів не забивав.

Востаннє виходив на поле в офіційному матчі 13 листопада 2022 року в домашньому поєдинку Фехервара з Кішвардою (4:1) у 16-му турі чемпіонату Угорщини. Травму гравець отримав наприкінці січня на зимових зборах із Динамо в Туреччині.

X