Суркіс жорстко відреагував на інформацію про можливий трансфер Циганкова

Переглядів 830
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Суркіс жорстко відреагував на інформацію про можливий трансфер Циганкова
Віктор Циганков. Фото: ФК Динамо
Президент київського Динамо Ігор Суркіс прояснив ситуація з можливим відходом із команди півзахисника Віктора Циганкова у літнє трансферне вікно. На гравця претендували кілька клубів.

Суркіс зазначив, що Динамо справді мало пропозицію від іспанського клубу щодо трансферу Циганкова, але не від Севільї.

«Віктор залишається у Динамо. Він має рік контракту. З можливістю пролонгувати його або допрацювати до літа. Офіційної пропозиції наш клуб не отримував. На словах – прозвучала ініціатива агента гравця Пере Гвардіоли. Мовляв, Циганкова хоче Жирона. Фінальна пропозиція – 10 млн у кілька траншів, розтягнутих на два роки. Я ввічливо подякував, але відмовив», – цитирує Суркіса «ТаТоТаке».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Viktor Tsygankov 🇺🇦 (@viktortsygankov)

Власник Динамо впевнений, що лідер команди не повинен змінювати клуб в останній день трансферного вікна.

«Я вважаю, що лідер Динамо не може залишати команду в останній день трансферного вікна таким чином. Ніби він товар, про який згадали в останню секунду. Погодитися на це можна було лише за умови, що йдеться про топ-команду. Жирона – нехай і клуб із «Сіті груп» – до таких не відноситься. Це рішення було прийнято свідомо, з розумінням можливих втрат».

Циганков є вихованцем Динамо та виступає за першу команду з 2016 року. За цей час у складі Динамо він провів 217 матчів, у яких забив 86 голів та віддав 59 асистів. Його контракт з київським клубом діє до літа 2023 року.

Також Суркіс заявив, що клуб не отримував жодної пропозиції щодо захисника Іллі Забарного. Раніше повідомлялося, що Динамо відмовилось продавати центрбека Тоттенхему за 25 млн фунтів.