«Так, це відповідає дійсності»: Довбик прямо заявив про намір покинути Дніпро-1 вже зараз

Переглядів 411
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Так, це відповідає дійсності»: Довбик прямо заявив про намір покинути Дніпро-1 вже зараз
Артем Довбик, фото: ФК Дніпро-1
Головна зірка Дніпра-1 Артем Довбик відверто розповів про бажання покинути дніпровську команду заради мрії пограти у топовому європейському чемпіонаті.

Цим літом куди тільки не сватали нападника збірної України. Ноттінгем Форест, Торіно, Болонья, Салернітана, Трабзонспор, Аугсбург та інші клуби Серії А, Туреччини та Бундесліги називалися серед тих, що зацікавлені в послугах Довбика.

Ось і вчора з'явилася інформація про предметний інтерес з боку чемпіона Туреччини та Штутгарту до українського гравця. А сам гравець, як він і підтвердив сайту FanDay.net попросив керівництво Дніпра-1 продати його вже зараз.

«Так, це відповідає дійсності. Я хочу віддячити клубу, який багато зробив для мене, в якому я отримав виклик до національної збірної, щоб клуб зараз заробив на моєму трансфері. Шанс зробити це є саме влітку, тому що взимку відбувається значно менше трансферів, і можливостей теж буде менше».

Артем пояснює своє рішення бажанням спробувати дещо нове у своїй кар'єрі.

«Сподіваюсь, що керівництво і болільники Дніпра мене зрозуміють, адже кар‘єра футболіста швидкоплинна, мені зараз 25 років і мені потрібен новий виклик».

Відзначимо, що портал Transfermarkt вказує на те, що контракт Довбика з Дніпром-1 дійсний до кінця 2024 року, але з огляду на слова самого футболіста можна зробити висновок, що цей термін на рік менший, адже вже наступного літа форвард зможе підписати попередню угоду з іншим клубом та піти безкоштовно.

X