«Таке його рішення»: Денисов пояснив, чому Ахметов дав інтерв’ю тільки йому

Переглядів 1230
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Таке його рішення»: Денисов пояснив, чому Ахметов дав інтерв’ю тільки йому
Олександр Денисов і Рінат Ахметов. Фото: Google
Колишній директор телеканалів Футбол Олександр Денисов розповів, як проходили інтерв’ю з президентом Шахтаря Рінатом Ахметовим. Також журналіст пояснив, чому мільярдер давав інтерв’ю тільки йому.

Екс-директор зниклих телеканалів Футбол Денисов сказав, що було дуже багато охочих взяти інтерв’ю у президента Шахтаря, але Ахметов їм відмовляв. 

«Насправді стояла черга з тих, хто хотів взяти у нього інтерв’ю. В ній були навіть представники благодійного фонду Ахметова, щоб підбити якісь підсумки. Навіть люди з самого Шахтаря стояли в черзі.

Це його таке рішення, мені від цього було дуже добре. Як керівник каналу та керівник підсумкової програми, що я мав робити? Звісно, отримати інтерв’ю з Рінатом Ахметовим. Це супер. Клас. Я очікував цих інтерв’ю, бо розумів, що в мене буде суперрейтинг».

Також Денисов запевнив, що Ахметов не вибирав питання на які йому відповідати заздалегідь. 

«Так, я іноді хотів змінити ці інтерв’ю з точки зору формату. Умовно кажучи, щоб це був не кабінет. Але він не змінював свій статус та те, як він хоче давати інтерв’ю.

А з точки зору картинки було класно. Останній раз, в листопаді, ми прямо в УЄФА сіли, поставили стільці й поїхали. 15 хвилин було інтерв’ю. І ще він не любив, щоб, не дай боже, я надсилав йому питання на погодження», — сказав Денисов в ефірі ТаТоТаке.

Раніше ми писали, що екс-форвард Динамо Бангура дав прогноз на матч киян проти Ренну.

X