«Там, де наші хлопці»: Вівчаренко назвав топ-чемпіонат, у якому хоче виступати

Переглядів 1654
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Там, де наші хлопці»: Вівчаренко назвав топ-чемпіонат, у якому хоче виступати
Костянтин Вівчаренко. Фото: ФК Динамо
Захисник київського Динамо Костянтин Вівчаренко відверто розповів у якому чемпіонаті Європи він хотів би виступати. Молодий динамівець макмимально чітко знає, куди рухатися.

Костянтин Вівчаренко сподівається, що зможе повторити шлях своїх колишніх одноклубників і теж перебереться в майбутньому грати до найсильнішого чемпіонату Старого світу англійської Прем’єр-ліги.

«Для мене топ-чемпіонат – це Англія. В майбутньому там би хотів пограти. Там, де наші хлопці виступають: Забарний, Миколенко, Зінченко. Кожну гру за їх участю дивлюсь, хоча вболіваю за Манчестер Юнайтед. 

Подивимось, як моя ігрова кар’єра буде далі просуватися. Не хочу щось наперед загадувати. Зараз я – гравець київського Динамо», – розповів Вівчаренко в інтерв’ю «Спорт Експрес».

  • В поточному чемпіонаті Костянтин Вівчаренко зіграв за Динамо в двох матчах.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного захисника у два мільйони євро.
  • Після чотирьох зіграних матчів в новому сезоні УПЛ динамівці мають в активі дев’ять очок та посідають сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Наступний поєдинок в українській Прем’єр-лізі Динамо проведе 23 вересня на виїзді проти черкаського ЛНЗ. Початок гри заплановано на 13:00.
  • В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню. Поєдинок відбудеться 27 вересня.