«Там зараз дуже погане ставлення до російських»: екс-форвард Динамо жаліється, що в Англії не люблять терористів

Переглядів 1609
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Там зараз дуже погане ставлення до російських»: екс-форвард Динамо жаліється, що в Англії не люблять терористів
Андрій Канчельскіс. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо, донецького Шахтаря та збірної Росії Андрій Канчельскіс образливо висловився про англійців, які не хочуть брати на роботу його сина.

Свого часу Канчельскіс виступав не лише у складі українських грандів, а й у Манчестер Юнайтед. Зараз же екс-футболіст скаржиться на жителів Англії, які хочуть приймати на роботу його сина.

Канчельскіс в інтерв'ю Р-Спорт поскаржився, що в Англії живуть одні тупі люди, які погано ставляться до росіян і не знаю географії.

«Всі озброїлися проти росіян. Відбулася навіть така ситуація – син Андрій пішов із компанії однієї, шукає роботу, і там йому сказали, що ваш тато грав за збірну росії, тож шансів немає. Так, і те, що він народився в Англії і має англійський паспорт, нікого не хвилює.

Потім у нього прізвище Канчельскіс – не російське, а литовське. У паспорті написано, що я народився в Україні. Вони географію не знають, окрім Англії нічого не бачать. Деколи на них дивишся і думаєш, які вони тупі. Там зараз дуже погане ставлення до російських».

Раніше ми писали, що екс-гравець Оболоні, який підтримує путіна, їздив на Донбас, а росіяни висміяли його.