«Тепер є місце, куди я можу повернутися»: дружина Малиновського тепло попрощалася з Бергамо та Аталантою

Переглядів 3170
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Тепер є місце, куди я можу повернутися»: дружина Малиновського тепло попрощалася з Бергамо та Аталантою
Руслан та Роксана Малиновські. Фото: Аталанта
Роксана Малиновська, дружина екс-хавбека Аталанти та збірної України Руслана Малиновського, залишила тепле послання клубу та вболівальникам місцевої команди.

Малиновська дякує Аталантові за той шлях, який Руслан пройшов у Серії А, розділивши з командою найяскравіший період у сучасній історії Бергамо.

«Хочу подякувати кожному з вас, хлопці, за фантастичні роки, які ми провели тут. Дякуємо за довіру від початку і до кінця, за теплий прийом та постійну підтримку навіть у найважчі часи. Руслан носив майку Аталанти з гордістю та любов'ю.

Дякую за емоції... За те, що ми знайшли дім, тепер у мене є місце, куди я можу повернутися. За допомогу Україні... За безліч красивих голів Руслана у складі Аталанти. Я дуже рада, що він пройшов цей шлях у Серії А, адже школа тренера Гасперіні дала великий досвід», – написала Малиновська у Instagram.

29-річний Малиновський виступав за Аталанту з літа 2019 року і за цей час провів у складі італійської команди 143 матчі, в яких забив 30 голів та зробив 28 результативних передач.

Руслан двічі ставав бронзовим призером чемпіонату Італії, виходив із командою у фінал Кубка Італії 2020/21, а також успішно виступав у єврокубках.