Тете розриває у Франції: відео двох асистів гравця Шахтаря за Ліон в Кубку

Переглядів 2006
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Тете розриває у Франції: відео двох асистів гравця Шахтаря за Ліон в Кубку
Тете. Фото: ФК Ліон
Тете, права на якого належать донецькому Шахтарю, оформив дві результативні передачі за Ліон у матчі 1/16 фіналу Кубка Франції проти Шамбері (3:0).

Тете з'явився в цій грі в стартовому складі і провів на всі 90 хвилин.

Справжнім героєм зустрічі став форвард Ліона Олександр Ляказетт, який оформив хет-трик, проте перші свої два голи у першому таймі він забив саме з асистів Тете. В обох випадках він замикав передачі з правого флангу від бразильського вінгера.

Нагадаємо, що 22-річний Тете приєднався до Шахтаря у лютому 2019 року з Греміо за 15 мільйонів євро. За «гірників» він провів 108 поєдинків, у яких забив 31 гол та віддав 15 результативних передач. Тете виграв із клубом чотири трофеї.

У 2022 році після початку повномасштабної війни в Україні бразилець припинив контракт із Шахтарем, скориставшись правилом ФІФА. Вінгер на правах оренди приєднався до Ліону. За час виступів у Франції він зіграв 30 матчів, відзначившись вісьма голами та десятьма асистами.

Його оренда розрахована до кінця поточного сезону, а контракт із Шахтарем чинний до кінця грудня 2023 року. Трансфермаркт оцінює гравця у 25 мільйонів євро.

X