«Ти станеш причиною невдач»: преса в ОАЕ звинувачує Ярмоленка в поразках Аль-Айну

Переглядів 6786
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ти станеш причиною невдач»: преса в ОАЕ звинувачує Ярмоленка в поразках Аль-Айну
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Футбольний журналіст Мохаммед Хамад розкритикував трансферну політику Аль-Айну Сергія Реброва. Експерт вважає, що команді вже давно слід було знайти заміну Андрію Ярмоленку.

На думку Хамада, Аль-Айну необхідно було на заміну українцю підписати 30-річного ізраїльського атакувального півзахисника Сівасспора Діа Саба.

«Невже важко підписати заміну Ярмоленка? Діа Саба є доступним і готовий грати за команду. Чого ви вагаєтесь? Це зірка турецької Суперліги. Вам потрібна зірка АПЛ чи Ла Ліги? Ярмоленко, якщо до кінця трансферного тебе не змінять, то станеш причиною невдач», – написав експерт у твіттері.

Зазначимо, що цього сезону 33-річний вінгер національної збірної України Ярмоленко провів за Аль-Айн 15 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився чотирма голами та трьома результативними передачами.

Аль-Айн у регулярній першості ОАЕ посідає сьоме місце у турнірній таблиці. В активі підопічних Реброва 19 набраних очок після 12 зіграних поєдинків. Від лідера чемпіонату Аль-Шарджі команда відстає на сім очок.