«Тільки й чекали, коли у мене невдачі будуть»: Вірт – про невдалу серію Вереса в УПЛ

Переглядів 1680
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Тільки й чекали, коли у мене невдачі будуть»: Вірт – про невдалу серію Вереса в УПЛ
Юрій Вірт. Фото: Верес
Головний тренер Вереса Юрій Вірт висловився щодо невдалої серії рівненського клубу в чемпіонаті України та аномальної активності журналістів до його персони.

Верес під керівництвом Юрія Вірта не може виграти вже десять матчів поспіль у чемпіонаті України (сім поразок і три нічиїх).

Юрій Вірт зізнався, що у нього такої тривалої серії в кар'єрі ще не було і частково він у ній винен своїми рішеннями.

«У мене такої серії в моїй недовгій тренерській кар'єрі точно не було, і навіть коли я був футболістом теж. Однозначно треба багато працювати, переломити це невезіння. Команда багато робить на футбольному полі, а перемог немає.

Трансферну компанію я провалив. Десь ходив у рожевих окулярах, думав, що можемо прорватися до літа, заощадити кошти тощо, але я помилився. Обойма в нас невелика, важко замінити футболістів. Треба було більше розмовляти з президентом, щоб запросити більш кваліфікованих гравців».

Вірт також пройшовся і по журналістах, які з моменту початку невдалої серії нібито занадто активно почали брати в нього інтерв'ю.

«Почали інтерв'ю брати, тільки чекали, коли в мене невдачі будуть, і почали сипатися інтерв'ю. Нічого не було, тільки невдача - одразу мало не відставка, ми все робимо для нього, а треба результат.

Треба задуматися, проаналізувати, тому що три з половиною роки сиділи в засідці, тільки десь невдача - відразу вилізли», - сказав Вірт в інтерв'ю ютуб-каналу «Трендець».

Верес після 21-го туру посідає 13-те місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 20 очок.