«Тіло буде готове»: Зінченко розповів про готовність Арсеналу до насиченого графіка АПЛ

Переглядів 318
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Тіло буде готове»: Зінченко розповів про готовність Арсеналу до насиченого графіка АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Український захисник Арсеналу Олександр Зінченко розповів про готовність команди до другої частини сезону після закінчення чемпіонату світу 2022 року в Катарі.

Зінченко прокоментував необхідність Арсеналу стартувати без свого лідера у нападі Габріеля Жезуса, який у складі національної збірної Бразилії отримав травму на ЧС-2022. Українець сподівається, що 23-річний Едвард Нкетіа зможе гідно помітити форварда.

«Він один із лідерів нашої команди. Я не маю сумніву, що він повернеться набагато сильніше, ніж раніше, знаючи його характер. Я не сумніваюся, що Нкетіа чудово впорається зі своєю роботою, і всі йому довіряють».

Зінченко розповів і про те, як команда налаштовується на складний графік матчів, який чекає на неї вже зовсім скоро.

«З мого минулого досвіду я знаю, що якщо у вас правильна поведінка на полі та за його межами, ви не можете втомитися фізично. Втома лише у голові. Якщо ви робите все правильно щодня – спите, їсте, стежте за собою, то тіло буде готове», – цитує Зінченко сайт Арсеналу.

Зазначимо, що 26-річний Зінченко у першій частині сезону провів за Арсенал дев'ять матчів, у яких відзначився однією гольовою передачею.

X