«Тимощук мені написав»: Бєдняков розповів про спілкування з Вороніним, Ордецем та Ракицьким після війни

Переглядів 19220
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Тимощук мені написав»: Бєдняков розповів про спілкування з Вороніним, Ордецем та Ракицьким після війни
Андрій Бєдняков. Фото: Google
Відомий телеведучий Андрій Бєдняков розповів, як він спілкувався з українськими футболістами, котрі до початку війни в Україні працювали в росії.

Андрій Бєдняков згадує, що як тільки почалася війна в Україні з ним зв'язалися багато українських діючих та колишніх футболістів: Андрій Воронін (асистент тренера Динамо Москва), Іван Ордець (гравець Динамо Москва) та Ярослав Ракицький (гравець Зеніту), які одразу заявили, що більше не залишатимуться у країні-терористі.

«Коли все почалося, мені написали троє людей. Це Ворона, Ордець та Рак. Ворона перший написав: "Все, я йду звідси". Ордець та Рак теж».

Примітно, що Ракицький та Воронін практично одразу залишили росію, а ось Ордець залишався у московському Динамо до літа 2022 року.

Але Анатолій Тимощук продовжує і надалі працювати асистентом головного тренера в Зеніті. З ним Бєдняков практично перестав спілкуватися.

«Тимощук мені написав удень, десь о третій годині. Зараз у мене вже мало спільного із цією людиною. Оскільки раніше, я з ним уже не спілкуюся. Толік мені написав, коли не стало моєї мами. Я йому відповів: «Дякую».

Потім він привітав мене з днем народження, і я його теж. Але не тому, що ми завжди вітали один одного. Тому що ми всі розуміємо, що сталося. Зараз ми не спілкуємось», – сказав Бєдняков в ефірі ютуб-каналу «pressing».

Раніше ми писали, що Берлусконі зробив скандальну заяву.

X