Тоттенгем на класі розібрався з Борнмутом: Забарний провів на полі всі 90 хвилин

Переглядів 8801
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
4 голоси
Тоттенгем на класі розібрався з Борнмутом: Забарний провів на полі всі 90 хвилин
Ілля Забарний. Фото: ФК Борнмут
Борнмут українця Іллі Забарного в домашньому поєдинку 3 туру АПЛ зазнав поразки від Тоттенгема. Поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь «шпор».

Забарний, який на старті нового сезону залишається першим вибором іспанського менеджера Андоні Іраоли, знову отримав місце у старті проти Тоттенгема, який, схоже, навчився жити без Харрі Кейна, який поїхав до Баварії за омріяними трофеями.

Тоттенгем забив по голу у ворота Борнмута в кожному з таймів. На 17-й хвилині Сарр помітив забігання Меддісона та вивів англійця на побачення з Нету, зробивши рахунок 1:0.

По перерві Тоттенгем подвоїв перевагу зусиллями Кулушевського, який замкнув ближню стійку після передачі Удогі, який перед тим зберіг м'яч у межах поля.

Забарний у матчі з Тоттенгемом відіграв з першої та до останньої хвилини. Фінальний свисток зафіксував другу поразку Борнмута в АПЛ поспіль. 

29 серпня команда Забарного спробує реабілітуватися у матчі Кубка англійської ліги проти Свонсі, в складі якого віднедавна грає Микола Кухаревич (21:45).