Трансфер Трубіна в Інтер під загрозою: в Італії повідомили ім'я нового варіанта у списку міланців

Переглядів 880
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Трансфер Трубіна в Інтер під загрозою: в Італії повідомили ім'я нового варіанта у списку міланців
Анатолій Трубін. Фото: Шахтар
Можливий трансфер голкіпера збірної України Анатолія Трубіна в Інтер знаходиться під загрозою. Міланський клуб знайшов альтернативний варіант у складі чемпіона Італії.

Інтер шукає нового голкіпера на випадок продажу Андре Онана до Манчестер Юнайтед.

Раніше з трансфером до міланського клубу пов'язували воротаря збірної України та Шахтаря Анатолія Трубіна, проте зараз у нього з'явився конкурент.

Генеральний директор Інтера Беппе Маротта у п'ятницю, 30 червня, зустрівся з президентом Наполі Ауреліо Де Лаурентісом, де обговорювалися права на телебачення та багато інших питань, зокрема, можливість підписання Алекса Мерета – голкіпера чемпіонів Італії, повідомляє видання Il Corriere del Mezzogiorno.

Нещодавно в італійських ЗМІ вказували, що міланці готові викласти за Трубіна десять мільйонів євро, та що Удінезе пропонував шість.

На українця також претендує Манчестер Сіті.

  • Трубін був визнаний найкращим воротарем УПЛ минулого сезону.
  • В минулому сезоні він провів 28 матчів в УПЛ, в яких пропустив 19 голів. 14 ігор голкіпер провів на нуль.
  • Зараз Анатолій знаходиться у складі молодіжної збірної України, яка другого липня зіграє з Францією у чвертьфіналі Євро-2023.
  • Мерет в минулому сезоні разом з Наполі став чемпіоном Серії А, зігравши у чемпіонаті 34 матчі, в яких пропустил 24 м'ячі, а 19 разів зберіг свої ворота «сухими».
  • Його контракт розрахований до 2024 року, як і угода Трубіна з Шахтарем.