Трансфер вже близько: відомо, в який клуб незабаром перейде форвард Бенфіки Яремчук

Переглядів 517
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
Трансфер вже близько: відомо, в який клуб незабаром перейде форвард Бенфіки Яремчук
Роман Яремчук, фото: ФК Бенфіка
Нападник Бенфіки Роман Яремчук за кілька днів до закриття трансферного вікна може змінити португальську лігу на добре йому знайомий чемпіонат Бельгії.

Керівництво Бенфіки готове розпрощатися з Яремчуком, оскільки основний форвард команди Гонсалу Рамуш все ж продовжить виступи за рідний клуб цього сезону. Раніше писали, що різні англійські клуби вели переговори з 21-річним вихованцем академії «орлів».

За інформацією Record, дати притулок Романові готові в Брюгге. Чемпіон Бельгії трьох останніх років цікавився форвардом збірної України ще з часів його виступів за Гент (2017-2021).

Бенфіка розраховувала виручити за Яремчука близько 20 мільйонів євро, але потім португальці пішли на зниження ціни. У новій команді Яремчук може возз'єднатися із партнером по збірній України Едуардом Соболем.

Яремчук після переїзду до Португалії минулого літа провів за клуб у всіх турнірах 48 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав сім асистів. Контракт 26-річного форварда із Бенфікою діє до 30 червня 2026 року. Авторитетний портал Тransfermarkt оцінює гравця у 15 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося про інтерес до українця з боку іспанської Севільї.

X