Трансфери Динамо: джерело повідомило імена двох футболістів, якими цікавився Луческу

Переглядів 21568
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
9 голосів
Трансфери Динамо: джерело повідомило імена двох футболістів, якими цікавився Луческу
Даниїл Алефіренко. Фото: ФК Чорноморець
Журналіст та ведучий ТаТоТаке Михайло Співаковський розповів про трансферні цілі київського Динамо. Увагу столичного клубу привернули футболісти, які минулого сезону грали за Чорноморець.

Відомий журналіст та ведучий ТаТоТаке Михайло Співаковський розповів про те, що київське Динамо хоче підсилити позицію центрального захисника. Повідомляється, що біло-сині мали інтерес до оборонця Чорноморця Володимира Салюка.

«Зараз головна трансферна мета Динамо – центральний захисник. Знаю, що була певна симпатія до Салюка з Чорноморця. Там думали чи варто викликати за нього суму клаусули в один млн євро. Проте потім було прийнято рішення обирати серед досвідченіших центральних захисників».

Володимир Салюк. Фото: ФК Чорноморець

Раніше повідомлялося, що Динамо розглядало варіант з поверненням Александра Драговича.

Також Співаковський припустив, що в Динамо можуть шукати підсилення на позицію лівого вінгера. Наразі фаворитом на місце основного гравця є Назар Волошин, який виграє конкуренцію у Владислава Кабаєва.

Повідомляється, що кияни проявляли інтерес до нападника Зорі Даниїла Алефіренка.

«Ще одна позиція – лівий вінгер. Незрозуміла майбутнє Кабаєва. Там є Волошин, який на мою думку, потенційний фаворит на місце в складі. Якщо роздумувати над якоюсь кандидатурою, то Алефіренко певну увагу викликав», – сказав Співаковський в програмі ТаТоТаке.

  • Салюк минулого сезону провів 27 матчів за Чорноморець, в яких забив два голи та віддав один асист.
  • Trasnfermarkt оцінює 21-річного захисника в 700 тисяч євро. Контракт оборонця з одеським клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Алефіренко у другій частині минулого сезону виступав за Чорноморець на правах оренди. Усього ж 21-річний форвард провів 20 матчів в УПЛ сезону 2022/23, в яких забив дев'ять голів та віддав один асист. 
  • Trasnfermarkt оцінює 23-річного вінгера в 700 тисяч євро. Контракт форварда з Зорею чинний до 30 червня 2024 року.
  • Київське Динамо, яке очолює Мірча Луческу, минулого сезону посіло четверте місце в УПЛ та гратиме у кваліфікації до Ліги конференцій.