Трансферна сага завершена: зірковий легіонер Шахтаря офіційно знайшов нову команду з вражаючою зарплатою

Переглядів 763
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Трансферна сага завершена: зірковий легіонер Шахтаря офіційно знайшов нову команду з вражаючою зарплатою
Тете. Фото: Галатасарай
Зірковий бразильський легіонер Шахтаря Тете підписав угоду зі стамбульським Галатасараєм. Відома зарплатня футболіста та строк його контракту.

Гранд турецького футболу Галатасарай офіційно оголосив про підписання бразильського вінгера Тете, який до цього був гравцем Шахтаря.

Вінгер залишив донецький клуб за правилом ФІФА Annexe 7, через що за його перехід «гірники» не отримають жодної фінансової компенсації.

Контракт бразильця зі стамбульським клубом підписаний на чотири роки та передбачає можливість автоматичного продовження ще на один сезон. Про це повідомив офіційний сайт Галатасараю.

Зазначається, що футболіст буде заробляти у новій команді 3 100 000 євро за один рік. Також він отримав підписний бонус у розмірі 2 800 000 євро.

  • Тете перейшов до Шахтаря з Греміо за 15 мільйонів євро. У складі донеччан 23-річний гравець зіграв 108 матчів, в яких забив 31 гол та віддав 15 результативних передач.
  • Після початку повномасштабної війни в Україні бразилець перейшов до Ліона на правах річної оренди, а другу частину минулого сезону провів у складі Лестера, який вилетів з АПЛ.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість вінгера у 25 млн євро.
  • Галатасарай минулого сезону у 22-й раз став чемпіоном Туреччини.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: