«Треба бути божевільним, щоб зробити такий трансфер»: у Туреччині розкритикували колишнього форварда Динамо

Переглядів 8636
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Треба бути божевільним, щоб зробити такий трансфер»: у Туреччині розкритикували колишнього форварда Динамо
Артем Кравець. Фото: Twitter
Нападник Сакар'яспора Артем Кравець отримав вкрай різку характеристику від місцевого журналіста, який вважає, що найкращі роки українця позаду.

У матчі 15-го туру другого дивізіону Туреччини Сакар'яспор програв Болуспору з рахунком 0:1. Після поєдинку провідний журналіст із Сакар'ї Шансал Буюк у своїй колонці для видання Milliyet розкритикував клуб, гравців і особисто Кравця.

«Кравець грав на позиції центрального нападаючого у збірній України «колись давно». Років 10 років тому... П'ять років тому він грав за Коньяспор, його дупа не піднімалася від ваги. Минуло ще п'ять років, ми його купили. Потрібно бути божевільним, щоб зробити такий трансфер. Ми зробили це».

Експерт вважає, що через підписання на кшталт українського гравця Сакар'яспор виглядає слабким та важким на футбольному полі.

«Результат: ми наводимо дуже тяжких футболістів, граємо дуже важко, граємо дуже погано, граємо у примітивний футбол. Окуляри ми набираємо не через футбол, у який граємо, а через велич імені та футболки Сакар'яспора».

У серпні Артем Кравець після піврічного простою приєднався до Сакар'яспора з другого дивізіону Туреччини, підписавши з клубом контракт на один сезон.

У складі нової команди Артем встиг провести шість матчів, не відзначившись у них результативними діями.