«Треба перегортати сторінку»: Малиновський – про настрій у збірній перед грою з Вірменією у Лізі націй

Переглядів 527
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Треба перегортати сторінку»: Малиновський – про настрій у збірній перед грою з Вірменією у Лізі націй
Руслан Малиновський. Фото: УАФ
Півзахисник беграмської Аталанти та національної команди України Руслан Малиновський прокоментував настрій у збірній перед важливим матчем у Лізі націй.

Хавбек збірної України Малиновський зізнався, що переліт до Єревану був важкий. Також гравець впевнений, що поразку від шотландців потрібно забути та виграти два наступні матчі.

«Так, треба перегортати нову сторінку. Потрібно відреагувати на наступний матч якомога швидше. У нас є два матчі, в яких при позитивному результаті ми зможемо досягти нашої мети, тому потрібно готуватись і відновитись після останьої гри, проаналізувати її та бути готовими на цей матч.

Переліт був трошки тяжкуватим, але думаю, що в матчі все буде добре. Дощ це не так погано, тут не так холодно, тому трошки освіжилися», — сказав Малиновський в інтерв’ю ютуб-каналу «ВЗБІРНА».  

Нагадаємо, що матч п'ятого туру Ліги націй між збірними Вірменії та України відбудеться у суботу, 24 вересня, на Республіканському стадіоні в Єревані. Сьогоднішню гру можна буде побачити на телеканалах Інтер, 1+1, ICTV, Суспільне та YouTube-каналі УАФ.

Раніше ми повідомляли прогноз на матч збірних України та Вірменії.

X