«Треба шукати вже свого тренера»: колишній форвард Динамо закликав терміново розпрощатися з Луческу

Переглядів 2351
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Треба шукати вже свого тренера»: колишній форвард Динамо закликав терміново розпрощатися з Луческу
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній нападник Динамо Олег Саленко вважає, що столичному клубу настав час задуматися про запрошення нового українського наставника замість Мірчі Луческу.

У ході нинішнього сезону головний тренер Мірча Луческу піддавався масовій критиці за останнє місце у групі Ліги Європи, нестабільні результати у чемпіонаті України та провальні кадрові рішення.

При цьому президент Динамо Ігор Суркіс повністю довіряє румунському фахівцю, а ось екс-гравець біло-синіх (1989-1992) Олег Саленко в інтерв'ю YouTube-каналу «Футбол24» зізнався, що він упевнений у тому, що Містеру настав час піти з київського гранда.

«Треба шукати вже свого тренера та по-новому ставити гру команди. Він уже зробив свою гру. Зараз такий момент у нас є свої тренери, які можуть виявляти жорсткість до гравців, тому що деякі гравці розслабилися. Нині необхідно відродити динамівський дух».

Контракт Луческу з Динамо розрахований до літа 2024 року. На зимову перерву біло-сині пішли на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ. Друга частина сезону чемпіонату України відновиться на початку березня.

X