Тренер Манчестер Юнайтед визначився із майбутнім найдорожчого гравця в історії Шахтаря

Переглядів 2693
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Тренер Манчестер Юнайтед визначився із майбутнім найдорожчого гравця в історії Шахтаря
Фред. Фото: Getty Images
Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг прояснив ситуацію із контрактом бразильського півзахисника Фреда. Угода гравця з манкуніанцями закінчується влітку 2023 року.

Фред був одним із найбільш критикованих бразильських гравців під час чемпіонату світу-2022 у Катарі. Півзахисник Манчестер Юнайтед не зміг показати хорошу гру за збірну Бразилії та був названий одним із винуватців пропущеного м'яча від Хорватії у чвертьфіналі чемпіонату світу.

Після вильоту з ЧС-2022 бразилець вже повернувся до розташування Манчестер Юнайтед. Головний тренер команди Ерік тен Хаг прояснив ситуацію із майбутнім колишнього гнравця донецького Шахтаря.

«Ми ведемо з ним переговори про продовження контракту, але у нас все під контролем, тому що у нас є варіанти щодо всіх гравців, і ми їх реалізуємо», - цитує тен Хага Daily Mail.

Усього за Манчестер Юнайтед 29-річний Фред провів 183 матчі у всіх турнірах, у яких забив дев'ять м'ячів та віддав 13 гольових передач.

Нагадаємо, що Фред перейшов до табору англійського гранда влітку 2018 року за 59 мільйонів євро, що стало рекордним продажем для «гірників». На даний момент Тransfermarkt оцінює футболіста у 20 мільйонів євро.

X