Тренер Мудрика отримав вердикт через невдалі результати Челсі: відома подальша доля Поттера у стані «пенсіонерів»

Переглядів 3155
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
 Тренер Мудрика отримав вердикт через невдалі результати Челсі: відома подальша доля Поттера у стані «пенсіонерів»
Михайло Мудрик та Грем Поттер. Фото: Google
Челсі з Гремом Поттером здобув лише дві перемоги за 12 матчів. На тлі таких результатів пішло багато чуток про подальшу долю англійського фахівця.

Боси Челсі повністю довіряють наставнику Грему Поттера і дев'яте місце в турнірній таблиці АПЛ після 23 турів не похитнуло його позицій в клубі, повідомляє The Athletic.

Власники Челсі оцінюватимуть роботу наставника Мудрика за підсумками кількох років, а не за результатами у найближчі місяці. 

Керівництво клубу впевнене в тому, що Грем є одним із найкращих тренерів у світі, а тому навіть не вихід до Ліги чемпіонів наступного сезону не буде для нього вироком.

Челсі орієнтується на результати Мікеля Артети в Арсеналі, який теж спочатку працював не дуже успішно, але у підсумку тепер є лідером АПЛ разом із Олександром Зінченком. Керівництво «аристократів» вважає, що Поттеру потрібен час для вибудовування команди та адаптації новачків.

Нагадаємо, Поттер очолив Челсі у вересні минулого року. За цей час команда під його керівництвом провела 23 поєдинки, в яких здобула дев'ять перемог, сім разів зіграла в нічию та стільки ж матчів програла. Його контракт розрахований до літа 2027 року.