Третя поразка поспіль: Львів у меншості на своєму полі поступився Колосу

Переглядів 434
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Третя поразка поспіль: Львів у меншості на своєму полі поступився Колосу
Сьогодні, 27 листопада, у матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги Львів на своєму стадіоні приймав ковалівський Колос. Поєдинок завершився перемогою гостей з рахунком 1:0.
  • Колос забив 100-й гол в УПЛ.
  • Домашня клубна рекордна пропускна серія Львова триває в УПЛ 11 ігор – 21 м’яч.
  • Третя поспіль поразка ФК Львів в УПЛ.
  • Перервалася безвиграшна серія Колоса в чемпіонаті України з чотирьох матчів: нічия та три поразки.
  • 60-й матч Олега Дулуба біля керма різних клубів УПЛ.
  • 20-й матч в УПЛ Колоса при Ярославу Вишняку.

Перший небезпечний момент виник на 22-й хвилині біля воріт львівської команди. Несподіваний божевільний постріл Богданова здалеку з лівого флангу прийшовся у верхній каркас поруч із ближньою дев'яткою.

Та більше нічого небезпечного гравці команд не створили. Колос трохи більше грав з м'ячем у ногах, але господарі обережно діяли у захисті.

На 68-й хвилині стався ключовий момент матчу. Муравського обікрав на правому фланзі атаки Оріховський, після чого суперник завалив його в штрафному. Муравський за свій фол отримав пряму червону, а Оріховський точно реалізував пенальті.

В кінці матчу Колос міг забити ще один м’яч. Передачею назад від Никитюка з правого флангу подарувала Ільїну право на вихід віч-на-віч із голкіпером, але той покотив повз праву стійку.

Після цієї перемоги Колос набрав 19 очок та піднявся на шосте місце в турнірній таблиці УПЛ. Львів залишився на останній, 16-й позиції, маючи у своєму активі дев’ять пунктів.

X