Три українських таланти: Ротань назвав найперспективніших молодих гравців України

Переглядів 3861
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Три українських таланти: Ротань назвав найперспективніших молодих гравців України
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Виконувач обов'язків головного тренера національної збірної України, а також головний тренер збірної України U-21 та Олександрії Руслан Ротань назвав трьох українських талантів, які мають перспективу заграти у провідних європейських чемпіонатах.

Руслан Ротань назвав трьох молодих українських футболістів, які, на його думку, можуть успішно заграти у топових європейських чемпіонатах.

«Можливо, з мого боку неправильним є виділяти гравців молодіжної збірної України, але я думаю, що це Судаков, Бондаренко та Трубін», – заявив тренер в інтерв'ю програмі ТаТоТаке.

  • 20-річний хавбек Георгій Судаков цього сезону провіз за Шахтар 23 матчі, в яких забив два голи і віддав сім результативних передач;
  • На рахунку 22-річного півзахисника Артема Бондаренка у нинішній компанії у складі «гірників» 22 поєдинки, в яких він відзначився трьома голами та двома асистами;
  • 21-річний голкіпер Анатолій Трубін у сезоні 2022/23 провів за Шахтар 22 матчі, в яких пропустив 25 голів, шість зустрічей він відіграв «на нуль».

Зазначимо, що Ротаня із цими футболістами у червні очікує на молодіжному Євро-2023. На груповому етапі синьо-жовтим протистоятимуть Іспанія, Хорватія та Румунія.