Три європейські гранди хочуть купити гравця Динамо: відомо, скільки за нього треба заплатити

Переглядів 5473
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Три європейські гранди хочуть купити гравця Динамо: відомо, скільки за нього треба заплатити
Вітіньйо. Фото: Динамо
Бразильський легіонер Динамо Вітіньйо потрапив до сфери інтересів кількох європейських клубів. Севілья, Бенфіка та Аякс цікавляться бразильцем.

Одразу три європейські клуби проявляють інтерес до бразильського півзахисника київського Динамо Вітіньйо. Хочуть підсилитися бразильцем іспанська Севілья, португальська Бенфіка та нідерландський Аякс, повідомляє Globo.

За інформацією бразильських журналістів, ці три клуби вже провели попередні переговори із київським клубом. На даний момент динамівець Вітіньйо виступає на правах оренди за бразильський Атлетіко Паранаенсе. Влітку орендну угоду продовжили ще на рік.

Контракт Вітіньйо з київським клубом розрахований до літа 2026 року. Трансферна вартість бразильця оцінюється в п’ять мільйонів євро. У поточному сезоні в активі Вітіньо два голи та дві результативні передачі у 35 матчах за Атлетіко Паранаенсе.

Динамо придбало Вітіньйо в Атлетіко Паранаенсе у 2021 році. За киян бразилець зіграв вісім матчів, у яких він відзначився трьома голами.

У турнірній таблиці чемпіонату України Динамо на даний момент з 20 очками в активі знаходиться на п’ятому місці.

До зимових канікул Динамо в рамках УПЛ зіграє з Інгульцем (17 листопада), з Вересом (21 листопада) та з Металістом 1925 (26 листопада).

X