«Трохи чи нічого»: італійська преса розкритикувала гру Малиновського у матчі проти Інтера

Переглядів 970
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Трохи чи нічого»: італійська преса розкритикувала гру Малиновського у матчі проти Інтера
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Півзахисник Аталанти Руслан Малиновський провів слабкий матч 15 туру чемпіонату Італії проти Інтера (2:3), в якому він вийшов на поле після перерви.

Хавбек Аталанти Малиновський провів весь другий тайм матчу проти Інтера, але не зміг увійти до гри та отримав погані оцінки за свій виступ. 

Італійська преса залишилась невдоволеною виступом українського півзахисника.

CalcioMercato.com відзначило епізод, після якого Інтер повів у рахунку, а також визнало, що Малиновський ліва нога українця не несе загрози воротам суперника.

«Погано вступив у гру. Аталанте відразу ж забили після однієї з його помилок, про його ліву ногу можна забути. Шість разів втратив м'яч у центрі поля».

Tutto Atalanta вважає, що Малиновський не зміг по-справжньому посилити напад Аталанти.

«Гасперіні випустив його для надання жвавості атаці. Він намагався запалити гру, але спромігся лише на пару слабких рішень, які не злякали Онана».

Calcio Atalanta не вразила віддача Руслана у цьому матчі.

«Він мав надати додаткової швидкості, але не зміг забити»

Prima Bergamo зовсім лаконічно відзначила блідий виступ Малиновського, описавши його як «трохи чи нічого».

«Погано увійшов у гру, одразу ж зробив кілька втрат м'яча. Після однієї з них Інтер зробив рахунок 2:1. До та після – трохи чи нічого. З Лечче (1:2) у нього вийшло, а цього разу – ні».

Цього сезону в активі вихованця Шахтаря 14 матчів у чорно-синій футболці, в яких він один раз забив і двічі асистував партнерам. Контракт 29-річного Малиновського з Аталантою діє до 30 червня 2024 року.

X