Тростянець повертається: клуб анонсував відновлення виступів та збирає кошти на стадіон

Переглядів 3171
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Тростянець повертається: клуб анонсував відновлення виступів та збирає кошти на стадіон
Футболісти Тростянця. Фото: ФК Тростянець
Футбольний клуб Тростянець з Сумської області, який призупинив виступи у Другій лізі України через повномасштабне вторгнення рф, повертається.

Наразі підготовча робота до нового сезону головної команди Тростянця в активному розпалі, вже є домовленості про нові партнерства. Про це повідомила пресслужба клубу.

У Тростянці нагадали, як їх рідне місто переживало окупацію.

«У 2022 році Тростянець відчув на собі усі жахіття війни. З перших днів повномасштабного вторгнення місто було окуповано російськими військовими. Рашисти вбивали, грабували та знищували все, що створювалось роками». 

Після того, як ЗСУ звільнили Сумщину в місті стали поступово переходити до відновлення пошкоджених об'єктів.

Стадіон Тростянця. Фото: ФК Тростянець

У клубі розповіли, чим займалися цей рік.

«Влітку 2022 року ПФЛ надала право Тростянцю на рік призупинити виступи в Другій лізі України, не втративши при цьому статусу професійної команди, до якого ми йшли останні 8 років. Клуб скористався цим правом і останній рік присвятив посиленій роботі власної академії». 

Проте, ще багато інфраструктурних об'єктів слід відновити – серед таких і стадіон Тростянця. У клубі вирішили відкрити збір на відновлення власної арени.

«Разом із нашими партнерами ми оголосили збір коштів на відновлення стадіону, який постраждав внаслідок артилерійських обстрілів», - йдеться у заяві клубу в Instagram.

У сезоні 2021/22 Тростянець йшов на сьомому місці у Другій Лізі групі Б.