Трубін дебютував за Бенфіку: відео пропущеного голу українця – Анатолія визнано найгіршим гравцем основи

Переглядів 631
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Трубін дебютував за Бенфіку: відео пропущеного голу українця – Анатолія визнано найгіршим гравцем основи
Анатолій Трубін. Фото: A Bola
Воротар збірної України Анатолій Трубін вперше вийшов на поле у складі Бенфіки, в яку перейшов влітку. Футболіст зіграв повний матч та пропустив один м'яч.

У суботу, 16 вересня, Анатолій Трубін дебютував у стартовому складі Бенфіки в матчі п'ятого туру чемпіонату Португалії проти Візели. Лісабонці грали на виїзді та здобули перемогу із рахунком 2:1.

Український воротар відіграв увесь матч, протягом якого у площину його воріт було завдано два удари, один з яких він відбив.

Інший постріл був нанесений з пенальті на 70-й хвилині, з яким Трубін впоратися не зміг. Відео пропущеного голу українця:

Окрім цього, Трубін віддав 25 передач, 23 з яких виявилися точними, що становить 92%.

Статистичний портал SofaScore оцінив гру Анатолія на 6.7 балів, що стало найнижчим показником в основі Бенфіки.

Інший портал WhoScored дав українцю за цей матч всього 6.1 балів, що також є найгіршою оцінкою у стартовому складі лісабонців.

Ліга Португалії. П'ятий тур.

Візела – Бенфіка – 1:2

Голи: Саму (пенальті – 70') – Петар Муса (9'), Анхель Ді Марія (39')

  • Зазначимо, що у складі Візели виступає інший українець, Орест Лебеденко, який не прийняв участь у цій грі через травму.
  • Наступний матч Бенфіка проведе вдома у Лізі чемпіонів против РБ Зальцбург. Гра пройде 20 вересня і розпочнеться о 22:00.
  • У чемпіонаті Португалії підопічні Рогера Шмітда йдуть другими після п'яти поєдинків маючи 12 очок і на один бал відстаючи від Порту.
  • Нагадаємо, що Бенфіка заплатила Шахтарю десять плюс один млн євро бонусу, залишивши за чемпіоном України 40% від наступного трансферу Трубіна, за інформацією Фабріціо Романо.
  • Контракт Анатолія з португальцями розрахований до 30 червня 2028 року. Портал Transfermarkt оцінює вартість воротаря у 22 мільйони євро.