Трубін кошмарно дебютував за Бенфіку у Лізі чемпіонів: українцю пробили два пенальті, один з яких на його совісті

Переглядів 1155
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Трубін кошмарно дебютував за Бенфіку у Лізі чемпіонів: українцю пробили два пенальті, один з яких на його совісті
Анатолій Трубін. Фото: Getty Images
Голкіпер Анатолій Трубін, який дебютував у стартовому складі Бенфіки в Лізі чемпіонів, привіз пенальті у власні ворота вже на другій хвилині гри із Зальцбургом.

Український голкіпер Анатолій Трубін розпочав матч групового етапу Ліги чемпіонів між Бенфікою та Зальцбургом у стартовому складі. Відзначитися 22-річному воротареві вдалося вже на другій хвилині гри.

У момент подачі з кутового Трубін зіграв грубо, сфоливши на виході проти захисника Зальцбурга Страхіня Павловича. Головний арбітр матчу Халіл Умут Мелер розцінив цей епізод, як порушення правил та вказав на 11-метрову позначку, продемонструвавши жовту картку для українця. 

Епізоди з призначенням пенальті у ворота Трубіна ви можете подивитися у телеграм-каналі FanDay

Пенальті виконував нападник Зальцбурга Карім Конате, який завдав невдалого удару внаслідок чого м'яч полетів значно вище воріт.

Вже через 10 хвилин захисник Бенфіки Антоніо Сільва зіграв рукою у власному штрафному майданчику, що призвело до вилучення гравця з поля та призначення другого 11-метрового у ворота українського воротаря.

Цього разу до позначки підійшов нападник Роко Шимич, який зумів переграти Трубіна та відкрити рахунок у грі. На 30 хвилину матчу австрійський клуб мінімально перемагає у Лісабоні.

  • Український воротар дебютував за лісабонців у виїзному матчі чемпіонату Португалії проти Візели, який команда Анатолія виграла з рахунком 2:1.
  • Зараз Бенфіка з 12 очками в активі посідає четверте місце в Прімейрі Португалії.