Трубін може стати суперником Роналду: джерело повідомило, що голкіпер зустрівся з арабськими посередниками

Переглядів 3007
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Трубін може стати суперником Роналду: джерело повідомило, що голкіпер зустрівся з арабськими посередниками
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Основний голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін може продовжити кар’єру не в Європі, а на Близькому Сході. Предметний інтерес до українця виявляють представники клубу з Саудівської Аравії.

Здається, що настав час купувати передплату на трансляції поєдинків чемпіонату Саудівської Аравії, бо ж виступатиме там наступного сезону не лише Кріштиану Роналду та ще десятки зірок світового футболу, які спокусилися на гроші шейхів, а й … зовсiм скоро там може опинитися голкіпер національної збірної України та донецького Шахтаря Анатолій Трубін.  

Зараз Анатолій перебуває у Лондоні та вже ніби зустрівся з арабськими посередниками. Делегація неназваного клубу зі сходу намацує підґрунтя та хоче зірвати трансфер Трубіна до Інтера. Про це інформує італійське видання Tuttomercatoweb.

Знаючи, як вміють вмовляти араби, ймовірний вояж Трубіна до Саудівської Аравії, зовсім не виглядає чимось фантастичним.

  • В це міжсезоння інтерес до Анатолія Трубіна вже проявляли представники італійського Інтера та англійських Челсі і Манчестер Сіті. 
  • В сезоні 2022/2023 Анатолій зіграв 38 матчів за Шахтар: пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює вартість українця у 22 млн євро.
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.
  • Раніше Шахтар встановив цінник в 40 мільйонів на Трубіна.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: