Трубін отримає довгоочікуваний шанс від тренера Бенфіки: джерело розповіло подробиці

Переглядів 19680
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Трубін отримає довгоочікуваний шанс від тренера Бенфіки: джерело розповіло подробиці
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
22-річний український воротар Анатолій Трубін уже завтра може вперше зіграти за лісабонську Бенфіку у виїзному матчі чемпіонату Португалії проти Візели.

Голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін має хороші шанси вийти на поле у матчі п’ятого туру португальської Прімейри проти Візели. Про це повідомляє видання A Bola.

За інформацією цього джерела, головний тренер лісабонців Рогер Шмідт вважає, що зараз відповідний час, щоб випустити українського воротаря на поєдинок. 22-річний Трубін у цьому сезоні поки що не зіграв жодного офіційного матчу. І в Шахтарі, і в Бенфіці, і у збірній України він був у запасі.

Після поразки від Боавішти (2:3) у грі першого туру португальської Прімейри зі складу Бенфіки був виключений колишній основний голкіпер «орлів» грек Одіссеас Влаходімос. Через конфлікт зі Шмідтом він в підсумку залишив команду, перейшовши до англійського Ноттінгем Форест. В інших матчах у воротах Бенфіки грав молодий португалець Самуел Соареш, з яким столична команда переграла Ештрелу (2:0), Жил Вісенте (3:2) та Гімарайнш (4:0).

  • На даний момент Бенфіка в чемпіонаті Португалії з дев’ятьма очками в активі посідає четверте місце. 
  • Матч Візела – Бенфіка відбудеться 16 вересня. Початок зустрічі о 22.30.