Трубін та Інтер: в Італії озвучили цінник, який виставив Шахтар за свого таланта – що буде далі

Переглядів 956
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
Трубін та Інтер: в Італії озвучили цінник, який виставив Шахтар за свого таланта – що буде далі
Анатолій Трубін та Інтер. Колаж: «Український футбол»
Цінник в 30 мільйонів євро дещо відлякує Інтер від підписання воротаря Шахтаря Анатолія Трубіна, але «нерадзуррі» рішуче налаштовані здійснити цей трансфер.

Міланський Інтер досі перебуває у переговорному процесі з Шахтарем щодо трансферу воротаря «гірників» Анатолія Трубіна. «Нерадзуррі», окрім українця, хочуть також підписати голкіпера Баварії Янна Зоммера, і таким чином, закрити воротарську позицію.

То ж «нерадзуррі» більше схиляються до наміру створити воротарський дует Трубін-Зоммер, зазначає італійський журналіст Фабріціо Басін:

«Інтер має намір створити пару Зоммер-Трубін, але буде це дуже дорого, тому що Шахтар просить за українця 30 мільйонів євро, однак термін контракту гравця закінчується наступного року, і цілком ймовірно, що «гірники» можуть знизити ціну».

Одним із підписань Інтера міг стати воротар Сампдорії Еміль Аудеро. Нині це не більше, ніж спекуляція агента гравця, але до цієї кандидатури готові повернутися, якщо не вдасться підписати Трубіна, цитує Басіна сalciomerato.it

  • Раніше повідомлялося, що Шахтар готовий віддати воротаря за 18 мільйонів євро, тоді як Інтер готовий заплатити максимум 12.
  • Минулого сезону Трубін провів 38 матчів, в яких пропустив 40 голів та 14 разів залишив ворота у недоторканості.
  • Контракт 21-річного воротаря з Шахтарем чинний до 30 червня 2024 року.
  • Transfermarkt оцінює Анатолія у 22 млн євро.