Трубін та новий тренер воротарів у збірній Україні: журналіст пояснив, чому може виникнути конфлікт

Переглядів 5663
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Трубін та новий тренер воротарів у збірній Україні: журналіст пояснив, чому може виникнути конфлікт
Анатолій Трубін. Фото: УАФ
Журналіст Сергій Болотников висловився про можливе входження до тренерського штабу збірної України Рустама Хуждамова, який займатиметься з воротарями національної команди.

Сергій Болотников в ефірі YouTube-каналу КДК підтвердив інформацію про те, що Худжамов стане тренером голкіперів у збірній України за нового головного тренера синьо-жовтих.

«Інформацію про те, що Худжамов стане тренером воротарів збірної України, запустив Ігор Бурбас. Мої джерела також підтверджують ці чутки, і вже Худжамову роблять британську візу для виїзду з національною командою на матч відбору Євро-2024 з Англією, хоча офіційного твердження поки що немає».

Також Болотников висловився про можливий конфлікт у збірній України між Худжамовим та воротарем Шахтаря Анатолієм Трубіним. Раніше Рустам в інтерв'ю ютуб-каналу КДК розкритикував молодого воротаря.

«Це справді буде проблема. Раніше Худжамов в інтерв'ю нашому каналу практично знищив Трубіна, не включивши його навіть до топ-5 найкращих голкіперів України, а тут він буде змушений працювати з ним. За моєю інформацією, ніхто на Трубіні хрест не ставить, і його буде викликано на матч з Англії».

Нагадаємо, що перший офіційний матч цього року збірна України проведе на виїзді проти команди Англії у рамках відбору на Євро-2024. Поєдинок відбудеться 26 березня.