Трубін відбив пенальті: відео яскравого сейву від українського воротаря Бенфіки

Переглядів 52176
Дмитро Котков Дмитро Котков
11 голосів
Трубін відбив пенальті: відео яскравого сейву від українського воротаря Бенфіки
Трубін у складі Бенфіки. Фото: Google
22-річний український голкіпер Анатолій Трубін став одним із героїв переможного для Бенфіки матчу чемпіонату Португалії проти Портімоненсі.

Український воротар Бенфіки Анатолій Трубін знову вийшов у стартовому складі лісабонців. Цього разу Рогер Шмідт довірив українцю місце в старті на виїзний поєдинок чемпіонату Португалії проти Портімоненсі.

До 56 хвилини було три голи. На точні удари від Александера Ба та Петара Муси господарі відповіли голом Еліо Варели.

На 60 хвилині за рахунку 2:1 на користь Бенфіки у ворота Трубіна було призначено пенальті, який підійшов виконувати Рільдо. Бразилець пробив у лівий від Анатолія кут. Український голкіпер відбив цей м'яч та не дозволив супернику зрівняти рахунок.

Відео відбитого пенальті Трубіна можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

Після цього орли, перебуваючи у гарному настрої, забили ще раз. На цей раз свій автограф у воротах опонента залишив на 66 хвилині ще один екс-гравець Шахтаря у складі Бенфіки Давід Нерес. Так Бенфіка повела в рахунку 3:1. З таким результатом лісабонці матч і виграли.

  • Для Трубіна це був уже четвертий пенальті за три матчі. У попередньому поєдинку в рамках Ліги чемпіонів проти Зальцбурга (0:2) у ворота українця було призначено два одинадцятиметрових (після першого удару м'яч полетів вище воріт, а другий було реалізовано). Ще раніше в рамках переможного матчу португальської Прімейри проти Візели (2:1) Анатолій пропустив саме з одинадцятиметрової позначки.
  • Наступні два матчі у Бенфіки будуть серйозні. На команду Трубіна очікує протистояння з Порту (29.09) та дуель у Лізі чемпіонів із Інтером (03.10).