«У Чемпіоншип поїхати із Зорі – просто супер»: гравець Динамо висловився про трансфер українського нападника

Переглядів 3635
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«У Чемпіоншип поїхати із Зорі – просто супер»: гравець Динамо висловився про трансфер українського нападника
Владислав Кабаєв. Фото: Google
28-річний півзахисник Динамо Владислав Кабаєв дав оцінку переходу 24-річного нападника Назарія Русина з Зорі в Сандерленд, який виступає в другому за силою дивізіоні Англії.

Півзахисник Динамо Владислав Кабаєв прокоментував трансфер українського форварда Назарія Русина з луганської Зорі в англійський Сандерленд.

«Назарій його заслужив. Видав такий гарний сезон, наколотив багато голів. Я за нього дуже радий. Взагалі, радий за наших хлопців, що їдуть до таких клубів. У Чемпіоншип поїхати із Зорі – просто супер», – сказав Кабаєв в інтерв’ю Sport-express.ua.

Також Кабаєв відповів, чи міг би він опинитися на місці Русина та перейти в клуб з Чемпіоншипу.

«Не знаю. Я стільки, як Русин, ніколи не забивав. Був перший сезон, коли забив голів вісім-дев’ять, але нічого подібного не було (у Русина в минулому сезоні 13 голів, ‒ прим. О.П.). Зараз пішов якийсь попит на наших футболістів. Не знаю, напевно, так повинно було статися, що я залишився тут, у Динамо, про що в ніякому разі не жалкую. А Русин у Динамо не заграв, проте попрямував у Сандерленд».

  • На даний момент після п’яти турів Сандерленд із сімома очками в активі посідає дев’яте місце в турнірній таблиці Чемпіоншипа.
  • Наступний матч команда Русина зіграє 16 вересня на виїзді з КПР.