«У Циганкова всього шість асистів, а з нього Мессі роблять»: Леоненко здивований захопленнями від гри українця в Ла Лізі

Переглядів 1102
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«У Циганкова всього шість асистів, а з нього Мессі роблять»: Леоненко здивований захопленнями від гри українця в Ла Лізі
Віктор Циганков. Фото: Google
Відомий український експерт Віктор Леоненко дав свою оцінку українським півзахисникам, в тому числі представнику Жирони Віктору Циганкову, який в цьому сезоні в матачах за каталонців записав до свого активу дев'ять результативних дій.

Колишній нападник київського Динамо, а нині відомий експерт Віктор Леоненко висловився про найкращих українських центральних півзахисників УПЛ сезону 2022/23.

В інтерв’ю сайту FanDay.net Віктор Леоненко назвав кращих центральних українських півзахисників за підсумками цього сезону.

«У центрі будуть Піхальонок для атаки і Степаненко для відбору. Для Бражка місця не знайшлося, бо Тарас кращий у відборі. Циганков? Про нього і так зараз багато пишуть. У людини всього шість асистів у Жироні, а з нього Мессі роблять. Люди взагалі з глузду з'їхали! Таке відчуття, що Циганков уже перетворюється на Зінченка за кількістю згадок у ЗМІ, але у Віктора хоч є чітка позиція на полі».

  • Циганков у сезоні 2022/2023 зіграв за Жирону 19 матчів, у яких він записав до свого активу три голи та шість результативних передач.
  • Жирона фінішувала десятою в Ла Лізі та наступного сезону буде вирішувати завдання на внутрішній арені.