«У Дніпра-1 нульові шанси на чемпіонство»: ексфутболіст Шахтаря виніс вердикт дніпровській команді

Переглядів 6172
Максим Недавній Максим Недавній
2 голоси
«У Дніпра-1 нульові шанси на чемпіонство»: ексфутболіст Шахтаря виніс вердикт дніпровській команді
Фото: СК Дніпро-1
Колишній гравець Шахтаря Ігор Леонов зробив свій прогноз стосовно вирішення чемпіонства в останніх турах УПЛ. Проаналізував останній матч Дніпрян та назвав їх слабкі сторони.

Ігор Леонов проаналізував останню гру Дніпра-1 в чемпіонаті.

«Якщо дніпряни так далі гратимуть в обороні (як в матчі з Колосом – ред.), нічого хорошого для них не буде. Але по другому тайму було видно, що вони більше хотіли виграти сьогодні. Дніпро-1 перебудувався, заграв краще і дотиснув суперника».

Також він проаналізував гру Дніпра-1 протягом сезону.

«Дніпро-1 перебуває на рівні лідера чемпіонату. Зрозуміло, що зіграли майже 30 матчів і є спади. На футболістів ще тисне і результат».

На думку Леонова шансів на чемпіонство більше в Шахтаря.

«Фаворит чемпіонських перегонів на сьогоднішній день однозначно Шахтар. Він не віддасть чемпіонства, вже повірте мені. Я знаю багатьох хлопців, які зараз грають у Шахтарі і можу сказати, що перемогу вони не віддадуть. Моя суб’єктивна думка – у Дніпра-1 нульові шанси на чемпіонство», – наводить слова Леонова видання Террикон.

Нагадаємо, що турнірну таблицю УПЛ очолює Шахтар із 66 очками. Дніпро-1 відстає на два бали та йде на другій позиції. Зоря – третя з 58 пунктами в активі та грою у запасі.