У компанію до Зінченка та Миколенка: Малиновський має пропозиції від клубів АПЛ

Переглядів 10897
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
У компанію до Зінченка та Миколенка: Малиновський має пропозиції від клубів АПЛ
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Півзахисник національної команди України та Аталанти Руслан Малиновський може залишити свій клуб у найближче трансферне вікно та перейти до чемпіонату Англії.

Хавбек Малиновський не має місця у стартовому складі Аталанти, що не влаштовує гравця, а тому його трансфер з італійської команди цілком можливий вже взимку.

Руслан отримав пропозиції від клубів АПЛ. При цьому не повідомляється хто саме зв’язався з представниками українця про можливий трансфер. Про це повідомляє італійська преса.

Раніше повідомлялося, що Малиновський – пріоритетна ціль Марселя у зимове трансферне вікно. Французи, разом із Тоттенхемом, останніми днями літнього трансферного вікна намагалися взяти в оренду Маліновського, але перехід так і не відбувся.

Також у послугах українського хавбека зацікавлені Вест Гем, Ноттінгем Форест, Інтер. Раніше керівництво Аталанти відмовило Ромі у трансфері Маліновського.

В нинішньому сезоні 29-річний українець зіграв за Аталанту 14 матчів, у яких забив один гол і відзначився двома результативними передачами.