«У ЛНЗ сьогодні було дуже багато мотивації»: Луческу оцінив перемогу Динамо над командою Дулуба

Переглядів 15266
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«У ЛНЗ сьогодні було дуже багато мотивації»: Луческу оцінив перемогу Динамо над командою Дулуба
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу прокоментував результат поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги проти черкаського ЛНЗ (4:2).

Мірча Луческу після гри з ЛНЗ (4:2) розповів про передматчеву установку на гру, яка спрацювала, та похвалив суперників за гідний супротив.

«Я просив команду швидко забити гол. Нам це вдалося. Потім ми мали чимало можливостей подвоїти рахунок, але, на жаль, не скористалися ними.

Дуже складний матч. Це швидка команда (ЛНЗ), яка дуже небезпечно грає на контратаках. У ЛНЗ сьогодні було дуже багато мотивації, щоб гідно протистояти Динамо», — сказав Луческу на післяматчевій пресконференції.

  • Після перемоги в Черкасах Динамо посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи 12 очок та три поєдинки в запасі.
  • В дев'ятому турі команда Мірчі Луческу вдома прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на перше жовтня. Початок гри о 19:00.
  • Перед поєдинком в УПЛ на біло-синіх чекає гра 1/8 фіналу Кубка України проти київської Оболоні. Матч відбудеться 27 вересня. Початок зустрічі о 17:00.