У Лондоні з’явився ефектний мурал із Зінченком: шедевр створила одна з найкращих художниць

Переглядів 3193
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
У Лондоні з’явився ефектний мурал із Зінченком: шедевр створила одна з найкращих художниць
Олександр Зінченко з партнерами святкує гол Арсеналу. Фото: Google
Чудовий мурал з Олександром Зінченком, який виходить на поле лондонського стадіону «Емірейтс», з’явився в тренажерному залі будинку українського гравця.

Одна з найкращих британських художниць Емма Кенні ефектно розмалювала тренажерний зал у будинку українського футболіста Олександра Зінченка. Як підсумок, стіни українця прикрасив класний мурал, на якому зображено Зінченка у футболці Арсенала на фоні домашнього стадіону лондонців «Емірейтс».

Додамо, що дев’ятого листопада в поєдинку 1/16 фіналу Кубку Англійської ліги на стадіоні «Емірейтс» у Лондоні зустрілися Арсенал українського футболіста Олександра Зінченка та Брайтон Енд Гоув Альбіон, який тренує екс-наставник Шахтаря Роберто Де Дзербі.

Олександр Зінченко потрапив до заявки на цей поєдинок, але розпочав його на лаві запасних. Українець вийшов на поле замість Кірана Тірні на 72 хвилині після того, як рахунок на табло вже був 3:1 на користь «чайок». На голи Велбека, Мітоми та Лемпті «каноніри» відповіли точним ударом Нкетіа. У підсумку ця зустріч завершилася виїзною перемогою Брайтона з рахунком 3:1.

Зінченко за той час, який він провів на полі, результативними діями не відзначився. Від порталу статистики WhoScored українець отримав за матч оцінку 6,1. Додамо, що у цьому сезоні Зінченко зіграв за Арсенал вісім поєдинків, у яких він відзначився одним гольовим пасом.

В турнірній таблиці АПЛ Арсенал з 34 очками лідирує. Команта Мікеля Артети у наступному турі чемпіонату Англії зустрінеться на виїзді з Вулвергемптоном 12 листопада.

X