«У Луческу немає того пороху, як раніше»: Кополовець закликав Динамо до зміни головного тренера

Переглядів 506
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«У Луческу немає того пороху, як раніше»: Кополовець закликав Динамо до зміни головного тренера
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник львівських Карпат та закарпатського Миная Михайло Кополовець порівняв головного тренера київського Динамо Мірчу Луческу із наставником донецького Шахтаря Ігорем Йовічевічем.

Динамо під керівництвом Мірчі Луческу завтра, 22 квітня, прийме Шахтар, який очолює Ігор Йовічевіч, у центральному матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги.

Ексхавбек Карпат та Миная Михайло Кополовець, який раніше працював із хорватським фахівцем у львівській команді, порівняв його із досвідченим румунським наставником в інтерв'ю сайту «Український футбол».

«Основа заслуга у тому, що Шахтар грає на рівні тренера. Я з Йовічевічем перетинався у Карпатах і можу сказати, що він вміє працювати з футболістами. Він непоганий психолог та вміє зарядити команду. Наскільки я бачу, гравці Шахтаря сприймають Йовічевіча, як друга, і при цьому поважають.

А Луческу 77 років,  в нього вже немає того пороху, як раніше. Безсумнівно, він хороший тренер, але вік бере своє. Зараз він максимально пасивний і нічого не може дати команді. Епоха Луческу пройшла. Динамо потрібен молодий, креативний тренер, як Ігор у Шахтарі, який буде з футболістами на одній хвилі», – сказав Кополовець.

39-річний Кополовець виступав у Карпатах під керівництвом Йовічевіча у сезоні 2014/15.

Матч 22-го туру української Прем'єр-ліги між Динамо та Шахтарем відбудеться завтра, 22 квітня, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського у Києві та розпочнеться о 17:00.