У Луніна буде новий тренер: президент Реала визначився із заміною Анчелотті

Переглядів 9562
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
У Луніна буде новий тренер: президент Реала визначився із заміною Анчелотті
Карло Анчелотті. Фото: Getty Images
Перспективний іспанський коуч Хабі Алонсо може змінити досвідченого італійського спеціаліста Карло Анчелотті на тренерському містку мадридського Реалу.

63-річний італійський фахівець Карло Анчелотті успішно працює із мадридським Реалом, з яким він виграв минулий сезон Ліги чемпіонів. Контракт Анчелотті із «вершковими» розрахований до літа 2024 року, але президент мадридців Флорентіно Перес вже підшукує потенційну заміну досвідченому алленаторе.

За інформацією ESPN, молодий 40-річний наставник леверкузенського Байєра Хабі Алонсо розглядається керівництвом Реала як головний наступник Анчелотті в мадридській команді. «Галактікос» пильно стежитимуть за роботою Алонсо з Байєром, який він очолив цього сезону.

Хабі Алонсо як футболіст грав за мадридський Реал у 2009-2014 роках і виграв із «королівським клубом» чемпіонат Іспанії, два Кубки Іспанії, Суперкубок Іспанії, а також Лігу чемпіонів та Суперкубок УЄФА. Також фахівець працював тренером юнацької команди мадридців у 2018-2019 роках.

Анчелотті працював із Реалом у 2013-2015 роках, а потім прийняв команду у 2021 році. За цей час він виграв дві Ліги чемпіонів, один Суперкубок УЄФА, один Клубний чемпіонат світу, а також чемпіонат Іспанії, Кубок Іспанії та Суперкубок Іспанії.

X