«У Малиновського проблеми й донині»: у Франції закликали Марсель відмовитись від викупу Руслана, але є один нюанс

Переглядів 6575
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«У Малиновського проблеми й донині»: у Франції закликали Марсель відмовитись від викупу Руслана, але є один нюанс
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Вболівальники Марселя хочуть бачити більше стабільності в грі Руслана Малиновського. Український хавбек не має постійного місця в основному складі Олімпіка.

Малиновський перейшов до Марселя минулої зими з Аталанти на правах оренди, але стабільного місця в основному складі французької команди не має. У Франції 

Журналісти Jeunesfooteux проаналізували перспективи українця в Марселі. На їхню думку, Малиновський мав би отримати додатковий стимул після голу у ворота ПСЖ, але серйозного прориву не відбулося.

«Не дивлячись на боязкий початок, здавалося, що механізм буде точно запущений після його чудового голу, який приніс Марселю перемогу в Кубку Франції проти ПСЖ (2:1). Але ні, у Малиновського і сьогодні проблеми, і, що ще гірше, він більше не вважається безперечним гравцем стартового складу.».

Також французьке видання скептично ставиться до викупу Малиновського найближчим літом, хоча у березні набула чинності опція, яка передбачає викуп Руслана за умови збереження Марселем місця у Лізі 1 на наступний сезон.

«Опція викупу оцінюється приблизно в 13 мільйонів євро, але все ще є сумніви в доцільності цієї майбутньої операції для клубу, особливо для гравця, якому щойно виповнилося 30 років....», – підсумовують журналісти.

У поточному сезоні 30-річний Малиновський у складі Марселя провів 18 матчів у всіх турнірах, у яких забив два м'ячі.

Орендна угода Малиновського з Марселем діє до 30 червня 2023 року. Портал Transfermarkt оцінює українця в 18 мільйонів євро.