«У мене аж ноги затрусилися»: історія одруження ексхавбека Динамо з донькою президента клубу

Переглядів 1530
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«У мене аж ноги затрусилися»: історія одруження ексхавбека Динамо з донькою президента клубу
Валерій Федорчук та Олена Федорчук. Фото: Instagram
Колишній півзахисник київського Динамо Валерій Федорчук розповів, як одружився з донькою президента ФК Львів Юрія Кіндзерського – Оленою.

Ексхавбек київського Динамо Валерій Федорчук розповів історію про те, як познайомився з донькою президента клубу ФК Львів Юрія Кіндзерського – Оленою.

«Я тоді вже був перспективний, мене хотіло багато клубів УПЛ. Вона працювала у Києві в офісі батька, а я повертався з молодіжної збірної та мав переговорити з ним. Він попросив почекати, поки за мною приїде авто і тут проходить така сорочечка біла, дівчинка перспективна. У мене аж ноги затрусилися».

На той момент футболіст не знав, що Олена донька Кіндзерського.

«І тут вона за 10 хвилин підійшла і сказала, що може підвезти мене, якщо я не хочу чекати водія. На той час я не знав, що вона донька президента. Тоді ми познайомилися, потім зустрілися на каву».

Стосунки між президентом та півзахисником довгий час були натягнуті.

«Як у президента клубу та футболіста не дуже складалися. Він пропонував мені новий контракт, а я не підписував. Дружина розповідала, що він їй добре «пхав» за спілкування зі мною. Коли ми одружилися, то в мене продовжувалися натягнуті стосунки з Юрієм Івановичем».

Федорчук розповів, що через якийсь час після одруження з Оленою стосунки з її батьком нормалізувалися.

«Вже через рік-два ми разом вечеряли й він сказав, що як футболіст я був вередливий, але він зараз спокійний за свою доньку, бо я завжди прагнув кращого», – сказав Федорчук ютуб-каналу Брутальний Футбол.  

  • Федорчук виступав за Динамо у сезоні 2016/2017. За біло-синіх хавбек провів 11 матчів та забив один гол.
  • За ФК Львів півзахисник грав з 2007 по 2009 роки: 49 матчів, дев'ять голів та чотири асисти.
  • У березні 2023 року Валерій оголосив про завершення футбольної кар'єри. Останнім його клубом був львівський Рух (2020-2023).
  • Кіндзерський був президентом ФК Львів у 2006 – 2011 роках.
  • Олена та Валерій мають двох синів.