«У мене було схоже питання, як у Ярмоленка»: Ребров оцінив ситуацію, в яку потрапив капітан збірної України

Переглядів 2053
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«У мене було схоже питання, як у Ярмоленка»: Ребров оцінив ситуацію, в яку потрапив капітан збірної України
Сергій Ребров та Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров розповів про запрошення до своєї команди вінгера національної збірної України Андрія Ярмоленка. Також він згадав не просте рішення вінгера напередодні переходу.

Головний тренер Аль-Айну Ребров згадав своє не просте рішення в 33 роки. Він оцінив вибір Ярмоленка щодо переходу в клуб ОАЕ.

«У мене було схоже питання, коли я грав у Вест Хемі, а потім повернувся до Динамо у 33 роки та став найкращим футболістом України. Все залежить від гравця. Ще раз кажу: не знаю, чи мала Ярмоленко цю пропозицію. Я з Андрієм не говорю про це, а говорю про те, що мені потрібно зараз від нього. Він перебуває у моїй команді.

У цій ситуації важко радити. Навіть якщо була ця пропозиція – він мав приймати рішення сам. Мабуть, він прийняв його правильно».

Також Ребров розповів свої думки, щодо такого поняття, як дограти в своєму рідному клубі. Український тренер вважає, що потрібно повністю віддаватися команді, а не грати заради зарплатні.

«Все залежить від клубу та гравця. Думаю, самому гравцеві треба розуміти, що ти приходиш не просто завершувати кар'єру. Ти маєш приходити і працювати. Ти маєш працювати, щоб був не лише на тому рівні, на якому перебувають ці футболісти, а й вище. 

Тому що такі імена, як Шевченко повертався до Динамо, я Ярмоленко – ці імена значущі для вболівальників. Вважаю, не треба приходити і лише догравати. Потрібно приходити і пахати, потрібно бути на голову краще за гравця, який грає на твоїй позиції. Тоді це повернення буде виправданим», – сказав Ребров.

Нагадаємо, що влітку цього року Ярмоленко на правах вільного агента підписав контракт з Аль-Айном. ЗМІ стверджували, що 33-літній вінгер мав запрошення від Динамо.

Ребров очолив Аль-Айн минулого літа. У першому сезоні йому вдалося виграти чемпіонат ОАЕ, а також Кубок ліги.

Також 48-річний український тренер працював з київським Динамо, угорським Ференцварошем та арабським Аль-Ахлі.