«У мене небагато часу»: Зінченко поставив крапку у питанні своєї травми у Арсеналі

Переглядів 372
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
0 голосів
«У мене небагато часу»: Зінченко поставив крапку у питанні своєї травми у Арсеналі
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Український лівий захисник Арсенала Олександр Зінченко поділився подробицями щодо своєї травми. Футболіст пропустив передсезонну підготовку команди через неї.

Олександр Зінченко через травму, отриману ще наприкінці минулого сезону пропустив усі передсезонні матчі Арсеналу цього літа і зараз знаходиться на фінальному етапі свого відновлення.

Вже цього тижня, а саме у неділю шостого серпня, лондонцям належить зіграти матч Суперкубку Англії проти Манчестер Сіті.

Зінченко дав коментар щодо травми та назвав ціль на сезон.

«Зараз мені стає краще. Очевидно, у мене є небагато часу, щоб відчути себе сильно краще з точки зору травми, яку я отримав раніше.

Мета на даний момент полягає в тому, щоб якомога швидше привести себе у форму, а потім, звичайно, залишатися у формі протягом усього сезону, що найважливіше. Це моя мета», – сказав Олександр пресслужбі Арсеналу.

  • Нагадаємо, що вже у суботу, 5 серпня о 20:00, на стадіоні Стемфорд Брідж у Лондоні відбудеться благодійний матч на підтримку України у рамках івенту Game4Ukraine. У ньому зустрінуться команди Зінченка та Андрія Шевченка.
  • Метою зустрічі стане збір коштів для відбудови Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині.
  • В минулому сезоні гравець збірної України зіграв за Арсенал у 33 матчах, в яких забив один гол.
  • Його контракт із лондонським клубом розрахований до 2026 року.