«У Мілані Шевченко був як принц, а в Челсі була інша філософія»: Моурінью висловився про українця

Переглядів 2166
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«У Мілані Шевченко був як принц, а в Челсі була інша філософія»: Моурінью висловився про українця
Шевченко та Моурінью. Фото: Google
Португальський наставник Роми Жозе Моурінью пригадав часи, коли він працював головним тренером лондонського Челсі і аристократи купили Андрія Шевченка.

Екс-наставник Челсі Жозе Моурінью розповів, що він у 2006 році хотів запросити в лондонську команду замість Андрія Шевченка іншого форварда.

«Шевченко не був моїм першим вибором. Я просив іншого футболіста. І я знаю, що клуб в той час робив все, щоб підписати мені тих гравців, яких я хотів, або принаймні одного з них», – цитує Daily Mail Моурінью, який дав в інтерв’ю в рамках документального серіалу від «Paramount+».

Також португалець розповів, у чому була різниця між Міланом та Челсі для Шевченка.

«Коли мені запропонували Шевченка, я погодився, бо він, безсумнівно, якісний футболіст. У Мілані Шевченко був як принц, а в Челсі була інша філософія, у нас не було принців», — додав Моурінью .

Раніше португальський спеціаліст розповідав, що спочатку він хотів запросити в Челсі камерунського форварда Самюеля Ето'О.

Шевченко грав за Челсі у 2006-2009 роках. Моурінью під час свого першого приходу в лондонську команду тренував її у 2004-2007 роках.