«У Мудріка є бажання перейти в один із топ-чемпіонатів» : агент розповів, чому Шахтар не відпускає вінгера

Переглядів 451
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
«У Мудріка є бажання перейти в один із топ-чемпіонатів» : агент розповів, чому Шахтар не відпускає вінгера
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
За словами Олексія Альохіна у «гірників» було достатньо пропозицій щодо талановитого гравця збірної України, але керівництво донецького клубу хоче отримати більше грошей.

Агент Михайла Мудрика Олексій Альохін прокоментував ситуацію зі своїм підопічним, на якого претендують чимало європейських клубів, але який й досі залишається в Шахтарі.

«Не буду оригінальним, якщо скажу, що Михайло має величезне бажання перейти в один із європейських топ-чемпіонатів. За всієї поваги до УПЛ, чемпіонат цього року буде набагато слабшим, ніж попередні.

Отримавши кілька солідних фінансових пропозицій як для клубу, так і для гравця, ми з гравцем сподівалися, що Шахтар прийме одну з них, але він відхилив усі пропозиції. У клубі хочуть отримати більшу компенсацію», – Цитує Альохіна Sportarena.

21-річний Мудрик виховувався в академіях Металісту та Шахтаря. У дорослому футболі Михайло дебютував у складі київського Арсеналу. Також на правах оренди він грав за Десну. 

У основному складі «гірників» талановитий вінгер дебютував у липні 2020 року. На його рахунку 26 матчів, два голи та дев’ять результативних передач. Контракт гравця розрахований до 31 грудня 2026 року. За зібрну України Мудрик провів п’ять поєдинків.

X