«У нас все ті ж гравці, що й були минулого сезону»: Лемпард пояснив невдачі Евертона, натякнувши на Миколенка

Переглядів 542
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«У нас все ті ж гравці, що й були минулого сезону»: Лемпард пояснив невдачі Евертона, натякнувши на Миколенка
Віталій Миколенко та Френк Лемпард. Фото: ФК Евертон
Евертон, у складі якого виступає український захисник Віталій Миколенко, опинився у зоні вильоту англійської Прем'єр-ліги. Наставник "ірисок" Френк Лемпард пояснив причини невдалих результатів.

Віталій Миколенко виступає за Евертон із січня минулого року. Цього сезону команда грає невдало – на даний момент «іриски» знаходяться в зоні вильоту АПЛ.

Головний тренер Евертона Френк Лемпард в інтерв'ю клубній прес-службі розповів про причини незадовільних результатів.

«На деяких позиціях у нас все ті ж гравці, що й були минулого сезону. Вони мають боротися за це місце, для цього ми посилили кілька зон. Я це вже переживав, а результат виявився добрим. Ми знаємо, що робити. Не завжди все буде просто. Нам потрібні найкращі результати», – сказав Лемпард.

23-річний Миколенко перейшов до Евертона з Динамо в середині минулого сезону і став основним гравцем команди. Віталій провів за «ірисок» 36 матчів та забив один гол.

Безвиграшна серія Евертона у всіх турнірах складає дев'ять матчів. Команда Лемпарда та Миколенка провела 19 поєдинків, набрала 15 очок і посідає передостаннє, 19 місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

Раніше ми писали, що керівництво Евертона знайшло заміну Лемпарду у разі потенційної відставки англійського фахівця.

X